KAKO SU SAMO BAHATI I BEZOBRAZNI: / Pogledajte što navijači Manchester Cityja pišu o Dinamu, Boysi će poludjeti

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Navijači Dinama nadaju se pobjedi posebice nakon 4:0 pobjede nad favoriziranom Atalantom u prvom kolu

1.10.2019.
8:54
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvak Hrvatske, Dinamo, susreće se s prvakom Engleske, Manchester Cityjem u utorak u 21 sat na Etihadu. Bit će to prava borba Davida i Golijata, ali Dinamo će imati i dodatni vjetar u leđa jer stiže oko 1300 Bad Blue Boysa, dok se s druge, Cityjeve, strane ne očekuje pretjerano veliki odziv.

Navijači Dinama nadaju se pobjedi posebice nakon 4:0 pobjede nad favoriziranom Atalantom u prvom kolu. No, Cityjevi navijači prilično su bezobrazni, podcjenjuju i smatraju Dinamo laganim protivnikom kojeg će njihova momčad samo tako pregaziti. Činjenica jest, City je ogroman favorit što govore i kladionice koje im daju koeficijent od tek 1,10, ali Dinamo je izuzetno konkurentna momčad koju vodi pronicljivi i maštoviti trener Nenad Bjelica, a ne zaboravimo da Zagrepčani u ekipi imaju igrače koji su potencijalna svjetska klasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Profimedia, Shutterstock Editorial, Ryan Browne/BPI

Sprdanje s Dinamom

Međutim, navijače Cityja to niti ne zanima, oni se raspravljaju o tome hoće li ovo biti njihova sezona u Ligi prvaka, dio njih oplakuje ozljedu Kevina De Bruynea, dio njih lamentira treba li Pep Guardiola poslati na Dinamo pričuvne igrače, a postoji i onaj ogranak navijača koji se izruguje Dinamu.

"Ha ha ha, kupite kokice, bit će to još jedna 8:0 izvedba", "U utorak navečer nećete biti sigurni igra li to prvak Hrvatske ili neka momčad iz četvrte lige", "Bit će to rezultat kao u kriketu", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo