KAKAV UDARAC: / Zvijezda Barcelone otisla u Pariz i potpisala za PSG

Dani Alves je novi igrac PSG-a, barem tako tvrdi spanjolski dnevni list Marca. Brazilski reprezentativac navodno je tijekom srijede potpisao trogodisnji ugovor s pariskim klubom.

11.3.2015.
19:04
VOYO logo

Dani Alves od 1. srpnja je novi igrac PSG-a. Prema izvjestajima iz Spanjolske, on se pocetkom tjedna zaputio u glavni francuski grad i potpisao ugvoro s novim poslodavcem.

Kako mu vjernost s Barcelonom istice 30. lipnja, on ce bez odstete stici u Pariz, a zaradivati ce astronomskih devet milijuna eura po sezoni odnosno 25.000 eura dnevno. Bez bonusa, naravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca donosi kako je trener Barcelone Luis Enrique dao igracima dva slobodna dana nako nedjelje i pobjede nad Rayom (6:1). Leo Messi je otisao na izlet kod Cesca Fabregasa u London, a Alves je vrijeme iskoristio kako bi osigurao ugovor zivota.

Brazilcu je 31 godina, pred njim su taman jos tri godine na vrhunskoj razini, a u Parizu konkurencija na poziciji desnog beka mu je tek Gregory van der Wiel. U 'gradu svjetlosti' ga ceka mala brazilska kolonija u svlacionici, tamo su vec David Luiz, Marquinhos, Maxwell and Thiago Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo