KAKAV UDARAC ZA REAL: / Jedina Zidaneova ljetna želja nagovijestila odlazak u redove najvećih rivala?

Image

Francuski reprezentativac mogao bi transferom iz Juventusa postati najskuplji nogometaš u povijesti.

31.5.2016.
18:01
VOYO logo

Na dan kada je predsjednik Real Madrida FlorentinoPerez progovorio o mogućim pojačanjima za novu sezonu među kojima najviše mjesto zauzima Francuz PaulPogba, objavljeno je da veznjak Juventusa kupuje kuću u Barceloni. Iako iz agencije tvrde da to ništa ne znači brojni fanovi smatraju drugačije.

Vezane ruke

"Pogba je sjajan igrač, ali koliko znam nije na prodaju. Teško je dovesti igrača kada ne postoji klauzula. Ruke su nam tada vezane ako ga klub ne želi prodati. Ako ga Juventus stavi na tržište normalno je da ćemo reagirati", odgovorio je Perez na taj način na pitanje je li istina da je Zinedine Zidane tražio samo jedno pojačanje na ljeto i da je to upravo veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Pogbina mogućeg preseljenja u redove najvećeg rivala Real Madrida poznato je da ga već dulje vrijeme žele dovesti, baš poput svih bogatijih klubova. S tim da su Katalonci u prednosti jer se smatra kako bi on upravo želio karijeru nastaviti u tom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kupovina vile u Barceloni nema nikakve veze s nogometom. Riječ je samo o ulaganju u nekretnine. Na ovaj način želimo spriječiti novinarska nagađanja", objavila je agencija koja je za Pogbu obavila ovu kupovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo