KAKAV POTOP: / Ne tako davno su bili europski prvaci, a danas ih 'šamaraju' Farski otoci?!

Image
Foto: AFP

Srpski nogometaši još su se jedan korak udaljili od plasmana na Europsko prvenstvo u Francuskoj nakon poraza na gostovanju u Danskoj (2:0).

14.6.2015.
11:30
AFP
VOYO logo

Danci su u Kopenhagenu pobijedili Srbiju s 2:0 i ostali u igri za prva dva mjesta u skupini I. Prvi zgoditak djelo je Yussufa Poulsena u 13. minuti, da bi u 34. minuti srpski vratar Vladimir Stojković obranio penal Danielu Aggeru. Tri minute prije kraja Jakob Poulsen je potvrdio pobjedu Danaca. U ovoj skupini vodi Portugal koji je u ranijoj subotnjoj utakmici teškom mukom slavio na gostovanju u Armeniji (3:2). Portugal ima 12 bodova, Danska 10, Albanija 7, a Srbija samo jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci su na gostovanju kod slabašnog debitanta Gibraltara slavili sa 7:0, uz hat-trick Andrea Schürrlea i promašeni penal Bastiana Schweinsteigera. Poljska je prva u skupini D s 14 bodova, Njemačka ima 13, Škotska 11, a Irska devet bodova.

U skupini F Grčka je pretpjela još jednu sramotu izgubivši na gostovanju kod Farskih otoka s 2:1. Strijelci su za domaće bili Hallur Hansson i Brandur Olsen, dok je za Grke zabio Sokratis Papastathopoulos. Podsjećamo da su Grci, koji su 2004. bili europski prvaci, u studenom izgubili od Farskih otoka i na svome terenu. U ovoj skupini Rumunjska vodi s 14 bodova, Sjeverna Irska je druga s 13, Mađarska ima 11, a Grčka je zadnja sa samo dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo