Kakav posao: Dinamo nogometnom gigantu oteo jos jednu veliku mladu nadu

Hrvatski nogometni prvak Dinamo je u svoje redove iz europskog nogometnog giganta uspio dovesti jos jednu veliku mladu nadu.

10.9.2014.
11:43
VOYO logo

Tako su zagrebacki Modri nakon Danija Olma (16) iz Barcelone uspijeli dovesti jos jednu mladu nogometnu nadu. Sportske novosti pisu i da je Leon Ernst Habib veliki talent ispred kojeg je svijetla nogometna buducnost, a ovaj mladic je prikljucen momcadi U-14 koju vodi Dean Klafuric.

Zanimljivo, Habib je igrao i u mladoj momcadi Hajduka kada je imao 12 godina, trener u Hajduku mu je bio Boris Marin. Za njega su skauti bavarskog kluba kazali kako vec dugo nisu vidjeli talentiranijeg igraca. I to na isti nacin na koji su doveli i spomenutog Olma iz Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim dolaskom Habiba u Dinamo, aktualni prvak Hrvatske je, tako, nastavio s otimanjima igraca velikim europskim klubovima. Iako je Barcelona "otela" Alena Halilovica, Ajax Murica, Club Brugge Brodica, niti Dinamo ne ostaje duzan. Veliki Bayern Munchen je sad osjetio kako je to ostati bez velike mlade nade. Trebamo li ocekivati odgovor Bayerna? Vrijeme ce pokazati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo