Ibra ima novu provalu: 'Zasto Messi i Ronaldo!?'

Zlatan Ibrahimovic nece igrati do kraja sezone zbog ozljede, Svedska ne ide na Svjetsko prvenstvo i sjajni napadac sada se potpuno krece novoj sezoni i novim izazovima s PSG-om.

6.5.2014.
7:03
VOYO logo

Gostujuci u Luis Attaque showu na RMC-u Ibrahimovic je progovorio o ispadanju iz Lige prvaka protiv Chelseaja, ali i o buducim ciljevima s PSG-om. Isto tako ustvrdio je kako se Parizani ne trebaju "zamarati" dovodenjem najvecih zvijezda.

"Zasto dovoditi Messija ili Ronalda kada vec imate Zlatana", ustvrdio je Ibrahimovic potvrdivsi vec ranije svoje izjave kako PSG ne treba jos jednog vrhunskog napadaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svedanin smatra kako je PSG trebao eliminirati Chelsea u cetvrtfinalu Lige prvaka.

"Trebali smo iskoristiti povoljan rezultat iz prve utakmice. Imali smo stvarno dobar rezultat i bez obzira sto je uzvrat u gostima uvijek kompliciran, morali smo to iskoristiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira sto jos uvijek nije osvojio Ligu prvaka, karijeru smatra sjajnom te planira s Parizanima i dalje napredovati.

"Da danas prestanem igrati nogomet, ne bih mogao reci kako sam imao losu karijeru jer nisam osvojio Ligu prvaka. Posve suprotno, mislim da imam fantasticnu karijeru i u njoj uzivam. Moj idol je brazilski Ronaldo, a on takoder nije osvojio Ligu prvaka stoga mi je malo lakse. Projekt u Parizu je zapoceo prije dvije godine i konstantno napredujemo, ne treba zaboraviti da je Chelsea na primjer zapoceo s velikim projektom prije deset godina i trebalo mu je vremena za osvajanje Lige prvaka. Mi vec ostvarujemo velike rezultate i vec sada smo puno bolji nego prije godinu dana u isto vrijeme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo