Legenda otkrila svoju veliku želju, Modriću neće baš biti drago!

U nedjeljnom ogledu protiv Rayo Vallecana u 24. kolu Primere, Brazilac Kaka našao se u početnoj postavi Real Madrida, što baš i nije bio čest slučaj ove sezone…

18.2.2013.
17:59
VOYO logo

Usprkos isključenju Sergija Ramosa u 18. minuti, Real Madrid je proslavio pobjedu 2:0. 'Kraljevi' su oba pogotka zabili prije Ramosovog isključenja. Morata je poentirao već u 3. minuti, a konačnih 2:0 postavio je baš Ramos glavom u 12. minuti.

"Sretan sam zbog pobjede i osjećam se bolje na terenu. To je rezultat mog rada, jer sada radim one stvari na igralištu koje ranije nisam radio u karijeri. Nastojim ispuniti zadatke koji su postavljeni pred mene", započeo je Kaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih igrati više, ali trener je taj koji odlučuje. Poštujem njegove odluke. Moram iskoristiti svoje šanse i to je ono što i pokušavam učiniti. Moj cilj je zaraditi pljesak na Bernabeuu. Želim biti uspješan u Real Madridu", dodao je Brazilac.

U siječnju je bio povezan s povratkom u svoj bivši klub Milan. Kaka je priželjkivao povratak na San Siro, ali na kraju se transfer ipak izjalovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam dobru priliku otići ove zime, ali opcija koja je bila na stolu Realu se financijski nije isplatila. Na kraju sam ostao u Real Madridu i pokušat ću dati svoj doprinos uspjesima tog kluba", zaključio je Kaka, koji konkurira na poziciju ofenzivnog veznog, gdje svoju šansu traži i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo