KADA KOLA KRENU NIZBRDO: / Novi šok za Alena Halilovića, propao mu transfer u Valenciju!

Image

Nakon što mu je u utorak hrvatski izbornik Ante Čačić priopćio da neće putovati na Europsko prvenstvo u Francusku dan kasnije je Alena Halilovića dočekao novi šok.

1.6.2016.
20:42
VOYO logo

Iako se činilo da je njegov transfer iz Barcelone u Valenciju gotova stvar, španjolski mediji su u srijedu objavili kako je klub s Mestalle odustao od dovođenja 19-godišnjeg hrvatskog veznjaka. Cadena Ser tvrdi da su čelnici Valencije nazvali Halilovićeva agenta i obavijestili ga da odustaju od transfera.

Sevilla, West Ham...

Valencia je navodno blizu dovođenja svestranog 18-godišnjeg veznjaka Amadoua Diaware (Bologna) koji je tako dobio prednost pred Halilovićem. A na našem je nogometašu sada traženje novog kluba nakon što je netom završenu sezonu proveo na posudbi u Sportingu iz Gijona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jakoj konkurenciji u Barceloni za njega nema mjesta, tako da su ga Katalonci odlučili poslati na novu posudbu ili prodati uz opciju da ga u bilo kojem trenutku za fiksnu cijenu mogu ponovno kupiti. Takav je trebao biti i dogovor s Valencijom, ali ako ne dođe do novog preokreta, od toga neće biti ništa. Ranije su se kao moguće nove destinacije za Halilovića spominjali i Sevilla i Bilićev West Ham, pa nije isključeno da će se ti klubovi sada vratiti u utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo