Kad pomislite da je Mamić pokazao sve, on stisne gas!

Gazda Dinama i član Izvršnog odbora HNS-a Zdravko Mamić pojavio se u javnosti u dosad neviđenom izdanju.

12.11.2011.
20:44
VOYO logo

Navijači diljem Hrvatske na različit su način slavili veliku pobjedu Vatrenih u Turskoj, a Zdravko Mamić na sebi svojstven i nadaleko poznat.

Ovaj put nije, prema običaju, putovao s reprezentacijom u Istanbul jer je imao bolove u leđima, no golovi Olića, Mandžukića i Ćorluke čudesno su ga oporavili i odmah mu se vratila volja za životom, pogotovo noćnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najponosniji sam Hrvat, makar znam da su svi ponosni, ovo je bilo pravo čudo. Svaka riječ koju bih kazao i kojom bih želio opisati ono što su naši dečki pokazali u Istanbulu bila bi promašena. Bila je to veličanstvena noć Slavena Bilića i svih koji su igrali u Istanbulu. Odlazim u zagrebačku noć, napit ću se, krećem jednom orkestru kupiti nove instrumente!", izjavio je Mamić i odjurio u noć.

Jutro je otkrilo da je Mamić bio u jednom zagrebačkom restoranu gdje je održao obećanje i ludo slavio veliku pobjedu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to obično biva, Mamić je otpustio kočnice te je odlučio zabaviti veću skupinu djevojaka kojima je odglumio i stripera, a ovaj nastup zasjenio je čak i legendarno skidanje na Plesu nakon Dinamove pobjede nad Ajaxom 2007. godine.

Izvršni predsjednik Dinama opet je pokazao svoje golo tijelo, a na fotografijama je vidljivo da je s njim u društvu bio i brat Zoran koji ga nije uspio obuzdati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio javnosti simpatizira ovakvo slavlje Mamića, a dio ga je već osudio zbog ponašanja koje nije primjereno prvom čovjeku Dinama i dužnosniku HNS-a iako je na slavlju bio privatno.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo