KAD ON DAJE IZJAVE, ONDA JE TO - ŠOU: / Jurgen Klopp besramno opsovao u izravnom TV prijenosu

Image

Jurgen Klopp bio je jako zadovoljan i sretan nakon veličanstvene pobjede Liverpoola nad Borussijom Dortmund za koju je najzaslužniji Dejan Lovren. Hrvat je u 91.

15.4.2016.
11:27
VOYO logo

Zanimljiva se situacija dogodila nakon utakmice. Naime, trener RedsaKlopp davao je izjave i na jedno pitanje novinara opsovao u izravnom prijenosu. Novinar je pitao Kloppa da li je sada Liverpool blizu osvajanja Europske lige? Na to je Nijemac kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Apsolutno je sjajan osjećaj izboriti polufinale Europske lige'

"Molio bih vas da me ne pitate takva s*anja. Ne znam sad druge rezultate utakmice, ali unatoč tome znam da su svi španjolski klubovi nevjerojatno jaki. Ne razumijem one koji su uoči ovoga sraza govorili da, tko u njemu pobjedi, osvaja Europsku ligu. To je suludo", kazao je Klopp i dodao:

"Ovo je zaslužena pobjeda. Naravno, imali smo i sreće. Borussija je jaka momčad, to smo mogli vidjeti u obje utakmice. Da, apsolutno je sjajan osjećaj izboriti polufinale Europske lige. Ono što je jako važno je to da smo pokazali karakter. Nema veze ako izgubimo, hoću da pokazujemo karakter. Čestitam svojim igračima na pobjedi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kloppovu psovku možete čuti u videu od 6.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo