Odigrao utakmicu zivota i poslao poruku oko Reala i Hrvatske

Hrvatski reprezentativac nije skrivao odusevljenje nakon osvajanja trofeja Europa lige, stoga je svasta imao za izjaviti o svom najvecem uspjehu u karijeri.

15.5.2014.
10:41
VOYO logo

Jer ipak, osvojiti Europsku ligu, i to na ovako dramatican nacin nakon izvodenja jedanaesteraca, posebno je emotivan dogadaj. A bez drame nije moglo. Sad kada se osvrnemo na utakmicu, mozda i bolje. Ne samo zbog nas, gledatelja koji su mogli uzivati u ovom epskom finalu, vec i zbog Rakete. Jer ipak, kada se do uspjeha dode na ovakav tezi i dramaticniji nacin, onda je okus pobjede kudikamo sladi.

"Kako je to bila teska utakmica. Mogla je zavrsiti 3:3 ili 4:4, a nakon 120 minuta nije bilo pogodaka. Imali smo vise mentalne snage i zato slavimo", kazao je Rakitic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/gF7i4TPlMtM

Rakitic je proglasen najkorisnijim igracem finala, a nakon utakmice je i morao otici na doping kontrolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je zavrsilo, kad smo dobili ponijele su me emocije, noge su mi se oduzele od srece! Ovu srecu je nemoguce opisati. Zivjeli smo za taj pehar, i mi i navijaci. Ponosan sam sto sam nakon Darija Srne drugi Hrvat, koji je podiguo kao kapetan pehar u ovom natjecanju, a posvecujem ga supruzi i kcerci koje su mi najveci oslonci u zivotu", bio je jasan uzbudeni Rakitic.

Uoci utakmice mediji su ga povezivali sa Real Madridom. Nije tajna da se Kraljevski klub, kao i jos neki drugi europski velikani, zanima za usluge ovoga sjajnog 26 - godisnjeg veznjaka koji ove sezone igra nogomet zivota. O zanimanju Reala za Rakitica ekskluzivno je pisao upravo Sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad cemo prvo dobro proslaviti, zasluzili smo to jer napravili smo pothvat. Svima je poznato koliko mi ovaj klub i grad znace, pustimo sada Real, moram se posvetiti reprezentaciji i Svjetskom prvenstvu", zavrsio je Ivan i otisao obavit' pregled i nastavit' slavit' sa svojim suigracima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo