JUVENTUSOVA LEGENDA NA STRANI HRVATSKOG NAPADAČA: /

'Higuain je odličan, ali nije kao Mandžukić'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Marco Tardelli legenda je talijanskog nogometa, član reprezentacije koja je 1982. godine osvojila naslov svjetskog prvaka.

2.8.2016.
15:38
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Torinezi su ovog ljeta ostvarili zasad najveći transfer u povijesti nogometa, za Gonzala Higuaina platili su 90 milijuna eura Napoliju.

Mandžo u sjeni Higuainovog mega-transfera

Argentincu neće biti lako opravdati tu cijenu, iako je prošle sezone zabio 36 golova u 35 utakmica. A Tardelli vjeruje da se Juventusova snaga krije i u Mariju Mandžukiću, koji je trenutačno u sjeni Higuainovog mega-transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Higuain donosi Juventusu golove, puno golova. Ali gledajte, Higuain nije Mandžukić. Hrvat je ključni igrač Juventusa, uvijek prvi u presingu. On napada svakoga na terenu, što daje prostora momčadi", kazao je Marco Tardelli i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Higuain je drugačiji napadač, on je zadnji centarfor. Riječ je o sjajnom igračju koji Juventusu daje nadu za osvajanje Lige prvaka".

Juventus može podnijeti Pogbin odlazak

Pogbin odlazak ne bi trebao narušiti Juventusove ambicije.

"Izgubili smo sjajnog igrača, ali klub će zaraditi puno, Juventus to može podnijeti", smatra Tardelli koji se nije htio zaletiti s ocjenom za Marka Pjacu koji je ovog ljeta stigao iz zagrebačkog Dinama za 23 milijuna eura.

Pričekat će za Pjacinu ocjenu

"On je nesumnjivo talentiran, ali pričekat ću oko konačnog suda. I Balotelli je ne tako davno bio fenomen, govorilo se da će promijeniti nogomet, ali nogomet je na kraju promijenio njega", zaključio je Tardelli koji će u sjećanju nogometnih navijača ostati upamćen po golu i proslavi u finalu Svjetskog prvenstva 1982. protiv Njemačke (3:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo