JUVENTUS SPREMA BOMBASTIČAN TRANSFER: / Nude silne milijune jer vjeruju da im on može donijeti Ligu prvaka

Image
Foto: AFP

Sada se već može reći da Pogba živi na relaciji Torino-Manchester

27.10.2018.
10:43
AFP
VOYO logo

Talijanski mediji javljaju kako čelnici Juventusa spremaju još jedan transfer koji bi mogao ozbiljno odjeknuti u svijetu nogometa. Naime, čini se kako su spremni već u siječnju dovesti Paula Pogbu, a već znaju i s kojom ponudom će pokušati nagovoriti United da ga pusti.

Veznjak je postao najskupljim nogometašem na svijetu kad je 2016. napustio Juventus za 110 milijuna eura i preselio na Old Trafford. Njegov povratak u Englesku nije prošao kako je planirano i moglo bi se dogoditi da u siječnju ponovno ode u suprotnom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko kombinacija

Tuttosport je jutros objavio da Juve želi Pogbu vratiti u Torino i da bi do dogovora moglo doći već u siječnju. To bi značilo da bi Francuz preselio u Italiju na posudbu dugu 6 mjeseci uz obavezu otkupa za 70 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je UEFA odustala od pravila koje bi mu to branilo, Pogba bi imao pravo nastupa za Juventus u Ligi prvaka ako bi se transfer zbilja ostvario u siječnju. Ukoliko Manchester United odbije ponudu postoji i druga opcija, a to je prodaja Alexa Sandra kako bi se sakupilo još novca i nova ponuda na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo