JUVENTUS SLAVI NASLOV U ITALIJI: / Dva kola prije kraja samo nemogući scenarij drži Napoli u igri nakon kiksa protiv Torina

Image
Foto: AFP

Rekordni sedmi uzastopni 'scudetto' za Juventus

6.5.2018.
17:02
AFP
VOYO logo

Nakon što su sinoć preokretom pobijedili Bolognu 3-1, nogometaši Juventusa sada lagano početi slaviti titulu prvaka Italije. Naime, dva kola prije kraja imaju šest bodova prednost ispred Napolija i puno bolju gol razliku. Oni imaju +61, a Napoli +45, a to je odlučujući faktor s obzirom na to kako su u međusobnim ogledima bili potpuno izjednačeni.

JUVENTUS PREOKRETOM DO POBJEDE: Šampanjac je već pripremljen, Milan poslao Veronu u drugu ligu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je u 36. kolu odigrao 2-2 s Torinom, zabijali su za domaćine Mertens i Hamšik, a za goste Baselli i De Silvestri koji je rastužio cijeli Napulj u 83. minuti. Ovo će za Juve biti sedmi uzastopni naslov, a ukupno 34. u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Rog i Hrvoje Milić ostali su na klupi za pričuve Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Viola

Badeljeva Fiorentina je u gostima kod Genoe u utakmici punoj preokreta i sa dva crvena kartoma slavila sa 3-2, a Milan Badelj je igrao do 63. minute.

Fiorentina je vodila 1-0 nakon prvog poluvremena, a onda su u nastavku u razmaku od četiri minute Giuseppe Rossi (64) i Gianluca Lapadula (68) donijeli preokret i vodstvo domaćinu. No, u 71. minuti Genoa ostaje sa igračem manje jer je isključen Goran Pandev, a Fiorentina je to brzo naplatila i golovima Eysserica (77) i Daboa (80) je došla do pobjede. Na kraju je Genoa ostala sa devet igrača, jer je u 83. minuti crveni karton dobio i Ervin Zukanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo