JUVENTUS NADIGRAO MILAN U DERBIJU KOLA: / Stara dama napravila ogroman korak prema naslovu nakon kiksa Napolija

Image
Foto: Screenshot

Juventus je povećao prednost na vrhu

31.3.2018.
22:45
Screenshot
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je pred svojim navijačima slavio sa 3-1 (1-1) u derbiju protiv Milana i tako stvorio četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli, koji je u subotu osvojio samo bod na gostovanju kod Sassuola.

HRVATI BRILJIRALI ZA INTER: Raspoloženi Perišić zabio na asistenciju Brozovića i dva puta asistirao Icardiju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Juventusu donijeli su Dybala (8), Cuadrado (79) i Khedira (87), dok je jedini strijelac za Milan bio bivši Juventusov stoper Bonucci (28).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je zbog ozljede propustio ovu utakmicu, a njegov reprezentativni kolega na suprotnoj strani Nikola Kalinić ušao je u igru u 65. minuti, ali nije se našao u prilici za postizanje pogotka.

Juventus je ovom pobjedom pobjegao na četiri boda prednosti pred nogometašima Napolija koji su osvojili samo jedan bod odigravši 1-1 (0-1) na gostovanju kod Sassuola. Domaća momčad povela je u 22. minuti pogotkom Politana, a gosti su do izjednačenja došli tek u 80. minuti, kad je Rogerio poslao loptu u vlastitu mrežu. Hrvatski nogometaši u sastavu Napolija, Marko Rog i Hrvoje Milić, ostali su na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo