JUVENTUS KVARI PLANOVE ŠPANJOLSKOM VELIKANU: / U poslu vrijednom 380 milijuna eura zatrest će nogometno tržište

Image
Foto: AFP

Jedan od najvećih klubova u Europi promijenio je filozofiju kada u pitanju pojačanja

26.10.2019.
10:59
AFP
VOYO logo

U talijanskom velikanu Juventusu navodno su uvjereni da mogu zagorčati život Relau i PSG-u i u poslu vrijednom astronomskih 380 milijuna eura momčad pojačati s jednim od najboljih nogometaša današnjice KylianomMbappeom. Tvrdi to Tuttosport. Osim odštete u tu brojku uračunata je i njegova plaća.

Predsjednik Andrea Agnelli i njegova desna ruka Pavel Nedved poručili su nakon što su se pohvalili rastom prihoda za 300 milijuna eura kako su sada bok uz bok s najbogatijim europskim klubovima što znači da mogu u momčad uložiti ogroman novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldov nasljednik

Također, nadaju se da će nakon dolaska Cristiana Ronalda i druge velike zvijezde ići njegovim koracima. Portugalac je lani stigao za 115 milijuna eura s plaćom od 30 milijuna po sezoni. Međutim njemu su 34 godine. Zato se Juve već polako okreće budućnosti i traže nekoga tko će moči uskočiti na njegovo mjesto.

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Kylian Mbappe

Tuttopsort piše da je glavni kandidat upravo Mbappe, koji će u prosincu napuniti 21 godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi ispoštovali pravilo financijskog fair playa plan im je za 45 milijuna eura dovesti ga na jednogodišnju posudbu s obvezom otkupa ugovora za 135 milijuna eura.

Plan im je vrijedan pohvale, ali nešto će se pitati i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo