JUVE KREĆE U VELIKU REKONSTRUKCIJU: / Stižu Mandžukićeva zamjena, ubojiti napadač, skupocjeni Srbin i Mourinhov višak

Image
Foto: AFP

Max Allegri navodno se želi pojačati u svim linijama.

1.5.2018.
18:02
AFP
VOYO logo

Sudeći prema medijskim napisima posljednjih dana moglo bi se zaključiti da Juventus kreće u veliku rekonstrukciju momčadi. Prošlog je tjedna objavljeno da aktualni talijanski prvak želi veznjaka Lazija Sergeja Milinkovića Savića i krlinog napadača i člana Manchester Uniteda Anthonyja Martiala. U Francuzu navodno vide igrača koji će zamijeniti Marija Mandžukića jer mu se predviđa skorašnji odlazak iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je pak Tuttosport plasirao vijest prema kojoj gazde Juvea žele vratiti u Torino španjolskog napadača Alvara Moratu. On je bio dvije sezone u Juventusu, ali ga je Real Madrid 2016. otkupio natrag da bi ga lani prodao u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani sada pišu da engleski klub u svojim redovima na ljeto vidi Edinsona Cavanija što želi iskoristiti Beppe Marotta i vratiti Moratu u Italiju. Kao i u slučaju Douglasa Coste i Bayerna doveli bi ga na jednogodišnju posudbu s obvezom otkupa ugovora 2019. Prvo bi ih koštalo 15 milijuna eura, a oktup dodatnih 45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim u napadu i veznom redu Juve navodno planira pojačati i zadnju liniju. Tuttosport javlja da su već pronašli igrača kojeg žele. Riječ je o braniču Manchester Uniteda Matteu Darmianu. Navodno će 28-godišnjak dovršiti prelazak u redove talijanskog prvaka poslije finala FA kupa 19. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo