JUVE I REAL IMAJU DOBRE ODNOSE, A ON BI OD NJIH MOGAO PROFITIRATI: / Zidane ga želi, a njegov menadžer krenuo je s ucjenama

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih veznjaka Serie A uskoro bi mogao napustiti Juventus

25.3.2019.
14:12
AFP
VOYO logo

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić mogao bi na ljeto napustiti Juventus. Pjaniću ide sjajno u Staroj dami, ali već odavno se povezuje s Real Madridom. Sada je to još izglednije, s obzirom na povratak u Madrid Zinedina Zidanea.

Ramadani traži novi i poboljšani ugovor

Pjanić ugovor s Juventusom ima do 2023. godine, a talijanski mediji pišu da je njegov menadžer Fali Ramadani "ucjenjuje" lidera Seria A. Navodno, Ramadani traži novi i poboljšani ugovor ukoliko Juve želi zadržati Pjanića ili će u suprotnom krenuti u pregovore s Realom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od ranije se spominje da bi Juventus od Reala tražio 80 milijuna eura odštete, ali da li će išta od toga biti ostaje nam da vidimo. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je član Juventusa već treću sezonu. S torinskom ekipom je dominantan u Italiji i zajedno jure prema trećoj tituli prvaka. Ukupno je Pjanić u dresu Bianconera odigrao 135 utakmica i postigao je 19 pogodaka, od čega je četiri zabio ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo