'Ispričavamo se svima... Sedam komada, nije lako!'

U finalu SP-a u Brazilu igrat će Njemačka koja je slavila protiv Brazila s nevjerojatnih 7:1. Jedini koji je nakon utamice smogao snage da izađe pred kamere bio je vratar Brazila Julio Cesar.

9.7.2014.
0:56
VOYO logo

"Ne možemo objasniti što nam se dogodilo. Nijemci su odigrali borbeno i bez straha. Bila je ovo odlična utakmica za njih. Naša reakcija je izostala, jednostavno im nismo mogli parirati. Već nakon prvog dijela svi smo se ispričavali jedni drugima u svlačionici. Jednako tako ispričavamo se svim Brazilcima i hvala što ste nas podržavali do kraja. Idemo kući naši obiteljima... Sedam komada, nije lako!", rekao je Julio Cesar nakon utakmice.

S druge strane vlada neopisiva sreća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije bilo za očekivati, ali vidjeli ste što se sve može dogoditi. Brazil je krenuo žestoko i otvorio se, a mi smo im znali odgovoriti. Učinili smo to sjajno. Slomili smo ih u prvih pola sata i nakon toga je sve bilo gotovo", istaknuo je Thomas Muller, dok je novi rekorder po broju golova na svjetskim prvenstvima Miroslav Klose rekao:

"Super smo igrali, sve je funkcioniralo savršeno. Pokazali smo da imamo harmoniju u momčadi i pravu kvalitetu. Osjećamo se na terenu kao prava ekipa u kojoj sve štima. Pohvalio bih i igrače koju su ušli s klupe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo