JOVIČEVIĆ STIGAO DO PRVE POBJEDE NA KLUPI DINAMA: / 'Više od toga bitnija mi je jedna druga stvar. Ona će nas dovesti do rezultata'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Modri se pripremaju za nastavak sezone

23.5.2020.
11:12
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama i Osijeka odigrali su u Zagrebu na maksimirskom stadionu pripremnu utakmicu u kojoj je domaćin slavio s 2-1 (1-0).

Image
[FOTO] DINAMO - OSIJEK 2:1: /

Na Maksimir se vratio nogomet; Kulenović i Karrica za prvu pobjedu Jovičevića

Image
[FOTO] DINAMO - OSIJEK 2:1: /

Na Maksimir se vratio nogomet; Kulenović i Karrica za prvu pobjedu Jovičevića

Bila je to prva utakmica jednoj i drugoj momčadi nakon dva i pol mjeseca stanke, ujedno i prvi dvoboj u kojem je prvu momčad Dinama vodio Igor Jovičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je poveo u 20. minuti, a strijelac je bio SandroKulenović, koji je natrčao na odbijenu loptu nakon udarca AmeraGojaka. Domaća momčad je u 78. minuti udvostručila prednost pogotkom mladog krilnog napadača BernardaKarrice. Samo minutu poslije Osijek je smanjio zaostatak, a strijelac je bio Josip Špoljarić na asistenciju Petra Bočkaja.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovičević zadovoljan

"Prvi dojmovi su jako dobri jer je utakmica imala natjecateljski naboj. Izgledala je poput ligaške utakmice jer je bilo jako puno trke i ozbiljnosti u igru. Ovo je njima bila generalka i pokazali su da se pripremaju za polufinale kupa. U globalu je bilo jako dobrih stvari kojih sam vidio u svojoj momčadi. Moramo pohvaliti Osijek koji izgledao jako dobro i jako ozbiljno. Vrlo su konkurentni", rekao je nakon utakmice trener Dinama IgorJovičević.

"Imali smo u planu odigrati 70 minuta s prvom momčadi da bi ostatak utakmice odigrali mlađi na kojima je budućnost. Htio sam ih nagraditi za trud. Ispunili su očekivanja. Idemo u pravom smjeru. Ima još puno posla prema naprijed i rast ćemo iz dana u dan kao ekipa. Ovo što sam vidjeo je OK i moramo biti zadovoljan utakmicom s obzirom na to da je pristup bio jako ozbiljan. Ozbiljnost i angažiranost, mi je bitnija jer taj proces će te odvesti rezultata", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo