JOVIČEVIĆ NAKON PORAZA OTKRIO ŠTO SE DOGAĐALO U SVLAČIONICI: / 'Rekao sam im da budu ludi, fanatici, ma nema Bayern takvih fakina...'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Lani je nakon jedanaesteraca ispao od Chelsea, a ove godine će plasman na završni "Final Four" tražiti 17. ili 18. ožujka u Zagrebu protiv Benfice

4.3.2020.
17:07
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Mlada momčad zagrebačkog Dinama izborila je plasman u četvrtfinale juniorske Lige prvaka nakon što je u dvoboju osmine finala u Munchenu pobijedila Bayern sa 6:5 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 2:2.

Dinamo će tako drugu sezonu uzastopce igrati u četvrtfinalu Lige prvaka. Lani je nakon jedanaesteraca ispao od Chelsea, a ove godine će plasman na završni "Final Four" tražiti 17. ili 18. ožujka u Zagrebu protiv Benfice koja je u osmini finala pobijedila Liverpool sa 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] LUDNICA U SVLAČIONICI: /

Mladi dinamovci u transu pjevali svetu pjesmu za sve Boyse; Ovo je čisti ponos i vjernost

Image
[VIDEO] LUDNICA U SVLAČIONICI: /

Mladi dinamovci u transu pjevali svetu pjesmu za sve Boyse; Ovo je čisti ponos i vjernost

'Odraz velike generacije'

Nakon utakmice oglasio se trener mladih Modrih Igor Jovičević.

"Izrazito sam ponosan na ovu ekipu jer nevjerojatno je kako izdrže teške trenutke. Penali jesu lutrija, ali potrebno je pokazati mentalnu snagu. Onda možemo reći da ovo nije slučajno nego odraz velike generacije koja može podnijeti psihološki pritisak. Ne sjećam se da smo dugo vremena ovako dobro odigrali, zahtijevao sam od njih da budu 'ludi' danas, fanatici, jer oni nemaju takvih fakina iz Dubrave, Črnomerca, Ferenščice, a oni su im pokazali", rekao je trener Dinama nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo mirni na penalima jer smo napravili sve u toku utakmice, u slučaju poraza prihvatili bi ga i čestitali protivniku, ali ova situacija je završila povoljno za nas. Svi su htjeli pucati penale. Protiv Chelseaja je bila utakmica slična ovoj, ali tamo smo izgubili utakmicu prije nego su penali krenuli. No, danas je bilo drukčije, svi su bili uvjereni da ćemo pobijediti. Navijači su nam dali srce, mi smo prošli limit koji smo imali, ušli smo u fanatizam", zaključio je trener mladih Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo