Svi dinamovci u šoku, jedan pogotovo: 'Jednostavno ne mogu vjerovati'

'Što se tiče drugog gola jednostavno ne mogu vjerovati da dva suca koja su bila tako blizu nisu vidjela prekršaj.

22.8.2013.
11:10
VOYO logo

Dinamova svlačionica je, jasno, vrlo teško doživjela poraz 2:0 od Austrije u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka nakon koje je Zdravko MamićKruni Jurčiću (opet) uručio otkaz.

"Bili smo dosta bolji prvo poluvrijeme, sve je bilo dobro, a onda nam je u nastavku malo pala koncentracija i dogodile su se neke stvari koje se nisu trebale dogoditi, kao recimo crveni karton. Niti ga je Ante vidio, niti ga je namjerno lupio, a mislim da nije bila niti ništa posebno visoko dignuta noga. Što se tiče drugog gola jednostavno ne mogu vjerovati da dva suca koja su bila tako blizu nisu vidjela prekršaj. Tu sam 100 posto siguran jer se radi o meni i čovjek me sapleo s leđa... Ne mogu vjerovati da to nisu sudili nego su pustili igru. Uzvrat? Oni su favoriti za prolaz, ali mi vjerujemo u prolaz i isto kako su oni ovdje zabili dva pogotka tako mi tamo možemo tri jer smo bolja momčad", izjavio je za Dinamovu internetsku stranicu Josip Pivarić, a Sammir je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=5OrcnkToqwdugPvJ

"Dogovor s trenerom je bio da uđem u nastavku i krasno je bilo čuti ovacije tribina, a jako mi je žao što nismo dobili i navijači nisu sretni otišli kući. 'Presjekao' nas je crveni karton koji je dobio Rukavina, onda smo dobili još jedan pogodak, ali to sve više ne možemo promijeniti. Okrećemo se prvo utakmici u Koprivnici, a potom u Beču gdje vjerujemo da možemo do dobrog rezultata. Bit će teško, ali to je sport."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Said Husejinović je također optimist uoči uzvrata.

"U šoku smo. Ovo nam je sigurno jedna od najlošijih utakmica ove sezone, ali idemo u Beč dati sve od sebe. Mi smo Dinamo, nećemo se predati do posljednje minute i vjerujem da ćemo tamo zabiti dva pogotka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo