Nogometni put za filmska platna / Josip Juranović za RTL otkrio što se događa s njegovim transferom u Atletico Madrid: 'Moram ostati čvrsto na zemlji'

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Juranović bi u studenom po prvi put trebao osjetiti i nastupiti na Svjetskom prvenstvu. U četiri godine, od Rusije do Katra, obrana je doživjela potpuni remont. Vrsaljko, Lovren, Vida, mjesto su prepustili Juranoviću, Gvardiolu, Erliću i ostalim mladim poletarcima koje to mjesto više ne puštaju

13.7.2022.
20:41
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Od trećeligaša iz zagrebačke Dubrave, do nezamjenjivog hrvatskog reprezentativca. Čudesna je priča Josipa Juranovića, a ove sezone mogla bi postati još čudesnija, jer Juranović, član škotskog Celtica, na radaru je španjolskog velikana Atletico Madrida.

"Ja se nadam da je bilo nešto, ali iskreno nisam pitao ni menadžera ni ništa. Meni je godilo malo, ali opet, moram ostati čvrsto na zemlji, to je ipak Atletico Madrid, ali ja sam u velikom Celticu", rekao je Josip Juranović u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki Celtic s velikim planovima. Pa iako je transfer još uvijek moguć jer i mnogi klubovi iz Engleske se zanimaju za Juranovića, Celtic je za sada u prvom planu. Aktualni prvak Škotske koji će igrati Ligu prvaka, nešto što hrvatski desni bek još nije igrao.

"Napokon Ligu prvaka, da osjetim tu muziku, tu himnu i da napokon nastupim tamo", kaže desni bek Vatrenih s čujnim uzbuđenjem u glasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juranović bi u studenom po prvi put trebao osjetiti i nastupiti na Svjetskom prvenstvu. U četiri godine, od Rusije do Katra, obrana je doživjela potpuni remont. Vrsaljko, Lovren, Vida, mjesto su prepustili Juranoviću, Gvardiolu, Erliću i ostalim mladim poletarcima koje to mjesto više ne puštaju.

"Kad imate igrača kojeg sad spominju da će se prodati za 80-90 milijuna eura, kao Joško Gvardiol, imate odmah samopouzdanje ići prema naprijed. Onda tako isto tu je i Erlić, Šutalo, Stanišić, svi su napravili dobre transfere, tako da budućnost nam je svjetla", konstatirao je mladi defanzivac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetla je budućnost Josipa Juranovića. U Celticu ili negdje drugdje, nije ni važno, njegov nogometni put i trud ionako su odavno za primjer drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo