JOSE MOURINHO STAO U OBRANU BRAZILSKE ZVIJEZDE: / 'Prigovaramo Neymaru, a čak i Maguire simulira!'

Image
Foto: AFP

Jose Mourinho ustao je u obranu brazilske zvijezde

6.7.2018.
12:20
AFP
VOYO logo

Neymar je ovog ljeta u sjajnoj formi za Brazil, zabio je dva gola i asistirao jednog na Selecaovom putu do četvrtfinala. Njegove vještine na terenu predmet su brojnih rasprava, ali ne iz pravih razloga. Ne raspravlja se o tome koliko je uspješan u onome što radi, već o tome koliko puta je pao.

Statističke kuće tvrde da je Neymar na travnjaku u dosadašnjem dijelu turnira proveo 14 minuta, bilo ozljeđen, bilo glumeći ozljedu, za što mnogi tvrde da je vjerojatnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho kaže - nije kriv

"Ljudi se fokusiraju na Neymara kao da to radi samo on, ali nije tako. Da je Neymar jedini problem ja bih bio sretan.", rekao je Jose Mourinho za RT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakoj ekipi ima puno simuliranja, puno pretvaranja i puno pritiskanja sudaca. Igra je izgubila na kvaliteti i to je ono što mora brinuti. Ne radi se ovdje samo o utakmici Engleske i Kolumbije, gotovo na svakoj utakmici je tako, igrači čak i uz VAR sucima otežavaju posao.", naglasio je.

Neugodno iznenađen

"Najviše me iznenadilo kad sam vidio stopere kao što je Harry Maguire, za kojeg znam da je dobar čovjek, da se bacaju u kaznenom prostoru i traže VAR. Igrači bi trebali osjećati sram kad to naprave na Svjetskom prvenstvu pred milijunima gledatelja.", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo