Mourinho nema više živaca: 'Dajem mu još dan, najviše dva'

Jose Mourinho je sa svojim Chelseajem odigrao neodlučeno na Old Traffordu (0:0), u derbi utakmici 2. kola engleske Premierlige. Portugalac je, nakon svega, uglavnom govorio o Wayneu Rooneyju.

27.8.2013.
9:40
VOYO logo

"Bio je fantastičan, bio je strašan. Izgarao je za momčad za koju igra, za dres i za klub koji ga plaća. Rekli bi vi da je to normalno i ja se slažem da je normalno, ali okolnosti u kojima je igrao su bile posebne. Unatoč tome on je bio najbolji kod Manchester Uniteda. Svaka mu čast, pokazao se pravim profesionalcem", rekao je Mourinho, ali potom upozorio:

"Preozbiljan je Chelsea klub, preozbiljan sam ja trener i naše navijače moramo tretirati ozbiljno. Mi želimo Ronneyja i poslali smo dvije ponude Unitedu koju su odbijene. Ja želim da se ta situacija riješi, jer ne uspijemo li dovesti Rooneyja tražit ćemo nekog drugog. Ne može sve ovo oko njega stajati nerazriješeno", zavapio je Portugalac i završio uz riječi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On mora odlučiti želi li ostati ili ne. Dajem mu još dan, najviše dva. Jer, netko je drugi ovo počeo, mi nismo ludi i nismo tražili igrača koji nije bio na prodaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo