Mourinho poručio Ronaldu kako se mora osjećati

Trener Reala Jose Mourinho jednim je telefonskim pozivom smirio Cristiana Ronalda. 'Ti si naš glavni igrač. Svi te jako cijenimo i moraš se osjećati voljeno.

5.9.2012.
19:55
VOYO logo

"Ti si naš glavni igrač. Svi te jako cijenimo i moraš se osjećati voljeno. Imaš našu ljubav. Mi ćemo ti pomoći oko svega što ti treba. Razgovarat ćemo više kad se vratiš. Ovdje smo da te saslušamo i pomognemo ti. Dobro se oporavi i samo naprijed", razgovor je Jose Mourinhai Cristiana Ronalda.

Portugalski je stručnjak, prenosi Marca, nazvao svog sunarodnjaka kada je on otišao na okupljanje reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća Realova zvijezda se zahvalila Mou na riječima podrške, rekla kako mu je sada mnogo lakše i da 'ova situacija neće utjecati na njegove igre ili odnose sa suigračima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ronaldo je poseban nogometaš, igrač čija je opsesija biti najbolji na svijetu i za Real je jako dobro što Mourinho to jako dobro zna', stoju u tekstu Marce. Kako bilo, portugalski je stručnjak proteklih mjeseci bio odličan psiholog u svlačionici kod problema drugih 'učenika'. Gonzalo Higuain je zbog ozlijede pao u depresiju, a Ricarda Carvalha mučila je nostalgija za Portugalom. Mourinho je sve to uspio ispraviti. No, sada je na najtežem ispitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo