Mourinho u novom 'ratu': 'Izgledao je kao da ga je netko upucao'

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho oštro je kritizirao urugvajskog napadača Liverpoola Luisa Suareza, optuživši ga da je pokušao iznuditi penal u nedjeljnom dvoboju 19. kola Premierlige.

30.12.2013.
9:18
VOYO logo

Chelsea je na Stamford Bridgeu slavio s 2:1, a strijelac pobjedničkog pogotka je bio Samuel Eto'o. Kamerunac je, međutim, u drugom poluvremenu došao u središte pažnje zbog kontakta sa Suarezom u šesnaestercu nakon kojeg su gosti tražili kazneni udarac, no sudac Howard Webb se nije oglasio.

Mourinho je, pak, nakon utakmice izrazio uvjerenje da prekršaja nije ni bilo. Štoviše, ustvrdio je kako je zapravo oštećena njegova momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo imali situaciju u kojoj je trebao biti dosuđen penal nakon prekršaja na Edenu Hazardu. Nešto se događa iz tjedna u tjedan. Ne znam zašto suci to ne vide. Eden je pošten dečko i ne znam zašto mu se to događa", rekao je portugalski stručnjak, a potom se osvrnuo na Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je zaslužio žuti karton. Stalno ponavljam da mrzim igrače koji pokušavaju isprovocirati neke situacije. Luis je čudesan igrač i imam puno poštovanja prema njegovoj kvaliteti i njegovom stavu da pokušava pobijediti u svakoj utakmici. No, ponekad pretjeruje. Eto'o je samo postavio svoje tijelo pred njega, a Luis je izgledao kao da ga je netko upucao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo