Mourinho 'nabrijan' zbog Ronalda: 'Pa je li to pošteno?'

Jose Mourinho, portugalski trener na čelu madridskog Reala, ne prestaje pričati o onome što će uskoro uslijediti, a to je dodjela Zlatne lopte za najboljeg svjetskog nogometaša.

19.10.2012.
13:08
VOYO logo

Dakako, Mourinho nastavlja s pritiskom da izabran bude njegov igrač iz Reala i sunarodnjak Cristiano Ronaldo.

"Hajmo prestati s ovom zafrkancijom. Zlatnu loptu treba osvojiti najbolji nogometaš na svijetu i točka. Bio to Messi ili Cristiano Ronaldo, jel tako?', zapitao se Mourinho pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, recite vi meni. Ako ju Messi osvoji ovaj put, bit će mu to četvrta takva nagrada u karijeri. Svi smo složni da su njih dvojica najbolji i da nijanse odlučuju. Malo je bolji Messi, malo Ronaldo. Pa, je li onda pošteno da jedan ima četiri ovakve nagrade, a drugi jednu? Naravno da nije", rekao je Mourinho i napomenuo:

"Svi stalno govore da je uvjet da budete s klubom uspješni te godine, da morate osvojiti neke priznate trofeje. E, pa ovaj put Messi stvarno ne može biti najbolji jer Svjetsko klupsko prvenstvo je natjecanje ispod svake razine. Dakle, naslov može osvojiti samo netko iz Chelseaja ili madridskog Reala. I to je to", smatra Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo