JOŠ LOŠIH VIJESTI ZA DALIĆA: / Najbolji igrač Vatrenih na izlaznim vratima reprezentacije; odlučuje ovaj tjedan!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija na smjeni je generacija

15.8.2018.
8:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon Vedrana Ćorluke i Marija Mandžukića, koji su objavili da je njihova reprezentativna priča gotova, Hrvatska bi mogla izgubiti još jednog ambasadora, i to ne bilo koga. Riječ je kapetanu i najboljem igraču Svjetskog prvenstva u Rusiji – Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić i dalje važe opcije oko klupske budućnosti, budući da je ponuda Intera i dalje na stolu, ali svoju odluku oko nastavka karijere u kockastom dresu morao bi donijeti već ovog tjedna, pišu SN, budući da Zlatko Dalić sljedeći tjedan donosi popis za jesenjske utakmice Hrvatske. Modrić će uskoro napuniti 33 godine, a nastup u Rusiji bio mu je reprezentativna kruna karijere tako da su svi objektivni razlozi za odlazak ispunjeni.

Međutim, emocije su zeznuta stvar....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kruna karijere u Rusiji

Modrić je za reprezentaciju debitirao sada već davne 2006., pod izbornikom Kranjčarom, a za Hrvatsku je nastupao na tri Svjetska prvenstva (2006., 2014. i 2018.) te tri Eura (2008., 2012. i 2016.). Ukupno je skupio 113 nastupa i postigao 13 pogodaka. Kruna njegove reprezentativne karijere, dakako, nastup je ovog ljeta u Rusiji, gdje je kao kapetan sa Hrvatskom došao do finala te bio proglašen Zlatnom loptom turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo