Krenuli su i Splićani / Još jedan odbjegli sin blizu povratka u Hajduk: Vraća li se bivši kapetan na Poljud?

Image
Foto: Profimedia.hr

Podsjetimo, nekadašnji kapetan Hajduka je iz Splita otišao u Rusiju za samo 800 tisuća eura, što je bilo tri puta manje od njegove tržišne cijene u to vrijeme

20.6.2022.
16:10
Profimedia.hr
VOYO logo

Prometno je ovog mjeseca u Hajdukovoj obrani. Prvo su iz kluba javili kako se posudbe Nikole Katića iz Rangersa i Ferra iz Benfice neće produljiti, a potom je u ponedjeljak obznanjen dolazak Tonija Borevkovića iz portugalske Vitorije.

Borevković je bivši mladi reprezentativac koji pokriva poziciju centralnog obrambenog igrača. Impozantan je u skoku što ne čudi s obzirom na to da je visok 194 centimetra, a Transfermarkt ga procjenjuje na 3 milijuna eura. U Split stiže, usprkos interesu Dinama, na posudbu od godinu dana s mogućnošću otkupa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Bomba s Poljuda /

Hajduk doveo teškaša vrijednog 3 milijuna eura, navijači oduševljeni: Pratio ga i Dinamo

Image
Bomba s Poljuda /

Hajduk doveo teškaša vrijednog 3 milijuna eura, navijači oduševljeni: Pratio ga i Dinamo

Oko Poljuda se šuška o još jednoj potencijalnoj prinovi u tom dijelu momčadi. Ako se spekulacije pokažu točne, bit će riječ o još jednom povratniku s bogatim inozemnim iskustvom.

Otišao za 800 tisuća eura u Rusiju, sad postoji mogućnost povratka

Riječ je o Zoranu Nižiću koji je 2018. godine otišao nakon sukoba s vodstvom kluba koje mu je odbilo povećati plaću, a sukob je imao i medijski epilog. Vrgorčanin je bio u sukobu sa Sašom Bjelanovićem te ga se počelo spominjati u kontekstu povratka čim je Bjelanović otišao iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 2018. godine Nižić igra u Akhmatu iz Groznog, a trenutno ga Transfermarkt procjenjuje na 750 tisuća eura.
Ovo ljeto opet je u fokusu, jer postoje naznake da 33-godišnji centralni branič ima volju ponovno odjenuti bijeli dres, a Hajduk mu uz plaću nudi i mogućnost da pokuša doći do titule.

Podsjetimo, nekadašnji kapetan Hajduka je iz Splita otišao u Rusiju za samo 800 tisuća eura, što je bilo tri puta manje od njegove tržišne cijene u to vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo