LIJEPE RIJEČI / Ozbiljan kandidat za Zlatnu loptu nahvalio Vatrenog: 'On uživa kad ima loptu u nogama...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kovačić je ove sezone nastupio u svih devet ligaških susreta Chelsea pri čemu je u osam startao od prve minute

10.11.2021.
18:01
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ne čujete svaki dan da o vama lijepo govori jedan od najboljih igrača svijeta, no, ako ste Mateo Kovačić, onda to i nije baš neko uzbuđenje.

Kovin suigrač Jorginho ozbiljan je kandidat za osvajanje Zlatne lopte ove sezone. Osvojio je Europsko prvenstvo, Ligu prvaka i UEFA Super kup, a progovorio je o svojim kolegama iz veznog reda Mateu Kovačiću i N'golou Kanteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mateo Kovačić je playmaker koji ima izraženu tehniku na malom prostoru. On uživa kad ima loptu u svojim nogama. Kovačić je kreator igre, za razliku od Kantea, koji je tu da zaustavi protivnike. Kante je brz i jako lako dolazi do lopte", objasnio je Jorginho za Chelsea Chronicle.

Image
TEŽAK PAD /

Bio je rekordan transfer u povijesti Real Madrida, a evo koliko vrijedi danas

Image
TEŽAK PAD /

Bio je rekordan transfer u povijesti Real Madrida, a evo koliko vrijedi danas

Nažalost, ne može nastupati za Hrvatsku

Kovačić je ove sezone nastupio u svih devet ligaških susreta Chelsea pri čemu je u osam startao od prve minute. U Ligi prvaka je upisao dva nastupa, a jedan u Liga kupu. Nažalost, ozlijedio se i neće moći nastupiti za Hrvatsku protiv Malte i Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine još su dva kola, a Hrvatska trenutačno ima dva boda manje od lidera skupine Rusije.

Direktan plasman u Katar izborit će samo pobjednik skupine, dok drugoplasirana ekipa odlazi u dodatne kvalifikacije. Posljednja dva kola na rasporedu su 11. i 14. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni” će 11. studenog gostovati kod Malte, dok će Rusija dočekati Cipar u St Peterburgu. Tri dana poslije Hrvatska će na Poljudu dočekati Rusiju u utakmici koja će, po svemu sudeći, odlučiti pobjednika skupine i izravnog putnika na SP 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo