Joe Šimunić ispričao 'vic dana' o Dinamu!

Nakon što je Dinamo izvukao protivnike za Ligu prvaka, Joe Šimunić je ispalio 'vic dana' na račun hrvatskog prvaka: 'Već sad imamo isti učinak kao i lani – nula bodova!'

31.8.2012.
9:40
VOYO logo

Dinamovi igrači su zajedno u svlačionici gledali ždrijeb Lige prvaka koji ih je svrstao u skupinu A zajedno s Portom, Dinamom iz Kijeva i PSG-om, a 'najjači' komentar ispalio je Josip Šimunić.

"Nemamo imperativ jer već sad imamo isti učinak kao i lani – nula bodova! Bilo mi je svejedno koga ćemo izvući, jer je izvrsno što smo uopće tu, dio elite. Sve su to jake momčadi s europskim renomeom, ali siguran sam da ćemo osvojiti barem bod. Sve više od toga bit će uspjeh", kazao je Šimunić, a Dinamov napadač Duje Čop dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igranje u Ligi prvaka nešto je najljepše što se igraču može dogoditi u klupskom nogometu. Nema lake skupine, Porto možda nije vrh vrhova, ali je stalno tu negdje, pri vrhu. PSG se jako pojačao, Kijevljani također imaju tradiciju igranja u Europi. Papirnato su jači od nas, ali nema veze, sad kad smo došli do ovuda, idemo se 'potući' sa svima, pa što bude, u prosincu ćemo vidjeti jesmo li uspjeli!", zaključio je Čop.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo