JEZIVE TVRDNJE STRUČNJAKA ZA BANDE: / Razotkrio što se zaista krije iza napada na Kolašinca i Ozila

Image
Foto: Profimedia

Kolašinac je stisnuo petlju i odlučio se golim rukama obračunati s napadačima

16.8.2019.
20:37
Profimedia
VOYO logo

Koncem srpnja dvojica maskiranih napadača na motociklima izvršila su prepad i noževima napali Arsenalov dvojac, Seada Kolašinca i Mesuta Ozila. Igrači Arsenala pokušali su im pobjeći, ali kada su vidjeli da to nije moguće, Kolašinac je stisnuo petlju i odlučio se golim rukama obračunati s napadačima. U tome je i uspio jer Ozil se na kraju uspio spasiti.

"Mislilo se da su lopovi prvo htjeli satove, ali sad je igračima rečeno da žele sve što imaju. Riječ je o gangsterima koji žele pokazati kako se nisu uplašili", rekao je to nedavno izvor blizak jednom od igrača za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog su tjedna uhićena dvojica članova bande i to ispred kuće Mesuta Ozila, ali čini se da je to tek početak jer sada su osvanule informacije o kriminalcima koji na meti imaju igrače Arsenala.

Britanci tvrde kako je problem kompleksniji i kako nije samo krađa u pitanju već su se bande izravno okomile na Kolašinca i Ozila. Zbog toga su oko njihovih kuća postavljene straže, a čuvaju ih čak i psi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meti bandi

Dok policija istražuje što se sve događa svoje mišljenje izrekao je i Wesley Clarkson, stručnjak za podzemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolašinac i Ozil su se ni krivi ni dužni našli između dvije bande, u njihovom ratu. Jedna od tih bandi je starog kova, turska, koja sjeverom Londona hara već dugo godina, dok drugu čine istočnoeuropski mafijaši koji su tu deset godina. U globalu, oni su se našli u jednoj vrsti rata za teritorij dvije bande, odnosno oni su taj teritorij. Ovo je klasičan primjer onoga što se događa širom Britanije u zadnjih deset godina. Jedina je razlika što su nove bande puno brutalnije, nije ih briga za kolateralnu štetu, a upravo su nogometaši na neki način to", kazao je Clarkson.

Uhićeni članovi bande su Ferhat Ercan i Salaman Ekinci koji bi se trebali pojaviti na sudu već 6. rujna ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo