IPAK NIŠTA OD POSLA / Jesu li se malo zaigrali? Zvijezdi Hajduka propada transfer u njemačkog velikana zbog zanimljive odluke kluba

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sahiti je imao solidnu sezonu u Hajduku, u 39 utakmica zabio je sedam golova i pet puta je asistirao

28.6.2022.
20:35
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Proteklih se dana u domaćim i njemačkim medijima pisalo o mogućem transferu Emira Sahitija iz Hajduka u redove slavnog njemačkog kluba HSV-a, ali sada se čini da od tog posla ipak neće biti ništa.

Spominjao se interes nekih talijanskih klubova, ali HSV je bio najkonkretniji. Ipak, hamburški Morgenpost objavio je da HSV vjerojatno neće kupiti Sahitija jer Hajduk traži preveliku odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosovar je trebao biti veliko pojačanje za HSV, ali klub je ponudio tri milijuna eura i Hajduk je to, kako pišu, kategorički odbio.

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Vrijedi milijun i pol eura

Nijemci pišu kako će HSV teško ispuniti uvjete Hajduka i da za Kosovara postoji interes u Italiji. "Hajduk za Kosovara traži znatno više od tri milijuna eura. Teško je za očekivati da će Hajduk izaći u susret HSV-u jer za Sahitija postoji interes, posebice iz Italije", naglašavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV je navodno već pronašao novo rješenje i umjesto Sahitija trebali bi dovesti Jean-Luca Dompea iz Waregema, koji bi ih koštao tek oko dva milijuna eura.

Sahiti je imao solidnu sezonu u Hajduku, u 39 utakmica zabio je sedam golova i pet puta je asistirao, a prema Transfermarktu vrijedi milijun i pol eura. Sahitiju su 23 godine i još nije dosegao svoj puni potencijal, a Hajduk zbog toga želi inkasirati što veću svotu novca. No, samo da se ne zaigraju previše i na kraju si upropaste poslove s prekomjernim cjenkanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduku treba novac za osiguravanje budžeta za novu sezonu, i do sada su imali praksu prihvaćati svaku imalo unosniju ponudu, ali ovaj put su, zanimljivo, odlučili malo riskirati i tražiti veći novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo