JESTE LI VIDJELI ŠTO JE KOVAČIĆ RADIO U PROŠLOJ UTAKMICI? / Navijači u nevjerici zbog njegove igre u posljednjem susretu

Image
Foto: Profimedia

Kovačić je izazvao golemo oduševljenje na Twitteru gdje su brojni navijači prepoznali njegovu kvalitetu

24.9.2020.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Londonski Chelsea dominantno je slavio protiv drugoligaša Barnsleyja sa 6:0 u šesnaestini finala Liga kupa. Cijeli susret za londonske plave odigrao je i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, a bila mu je to ujedno i stota utakmica u dresu Chelseaja.

Premda je igrač utakmice bio 80 milijuna eura plaćeni Nijemac Kai Havertz koji je zabio tri gola, Kovačićev nastup bio je jednako impresivan i važan. Hrvat je igrao središnjeg veznog u paru s Rossom Barkleyjem i bio je fantastičan u predaji lopte, organizaciji, kreaciji i duelima. Prema SofaScoreu imao je čak 118 dodira s loptom, visoki postotak od 94 posto točnih dodavanja, 16/16 točnih dugih lopti, deset osvojenih duela i tri oduzete lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mateo Kovacic of Chelsea Chelsea v Bayern Munich, UEFA Champions League, Round of 16, 1st Leg, Football, Stamford Bridge, London, UK - 25 Feb 2020, Image: 501105735, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Jed Leicester/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kovačić je izazvao golemo oduševljenje na Twitteru gdje su brojni navijači prepoznali njegovu kvalitetu i nagradili ga pohvalama.

"Chelsea je blagoslovljen što ima Matea Kovačića", "Bio je najbolji na terenu. Kovačić je jako podcijenjen", "Kovačić je zaslužio biti igrač utakmice", "On radi isto ono što Busquets radi u Barceloni. Golovi i asistencije u njegovu slučaju nisu mjerilo", samo su to neki od komentara upućenih Kovačiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo