JELIČIĆ SE NAKON DUŽEG VREMENA OGLASIO NA INSTAGRAMU: / Pogledajte što je napisao o Kramariću nakon što je Bayernu dao dva gola

Image
Foto: Screenshot

Vatreni zabija kao na pokretnoj traci te ga već neki vide u Bayernu

27.9.2020.
22:03
Screenshot
VOYO logo

U derbiju 2. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je "razbio" europskog prvaka Bayern sa 4-1 uz dva gola hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Image
DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG VATRENOG: /

Navijači Bayerna zasuli Salihamidžića porukama - 'Dovedi Kramarića!'

Image
DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG VATRENOG: /

Navijači Bayerna zasuli Salihamidžića porukama - 'Dovedi Kramarića!'

Domaćin je protiv Bayerna mogao upisati i daleko uvjerljiviju pobjedu. Na koncu je bilo 4-1 čime je Hoffenheim prekinio dvije sjajne serije bavarskog sastava. Bio je to prvi Bayernov poraz u posljednje 33 službene utakmice, te prvi ligaški poraz u zadnje 22 utakmice. Posljednji poraz Bayern je upisao u prosincu 2019. na gostovanju kod Borussije Moenchengladbach (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam golova ove sezone

Junak susret bio je hrvatski reprezentativac koji nastavlja 'puniti' suparničke mreže. U prve tri utakmice u novoj sezoni, u Bundesligi i Kupu, zabio je čak sedam golova. Dva je zabio Bayernu, tri Kolnu, a dva Chemnitzeru u Kupu. Njegovom sjajnom učinku možemo dodati i četiri gola Borussiji Dortmund u zadnjem kolu prošle sezone, te jedan Union Berlinu u kolu prije toga, čime dolazimo do brojke od čak 12 golova u zadnjih pet službenih susreta.

Predstavom Vatrenog posebno je bio zadovoljan Joško Jeličić. Legenda Hajduka i Dinama tim se povodom nakon dosta dugo vremena oglasila na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolji hrvatski gol igrač nakon Šukera", kratko je napisao Jeličić na čemu mu se Kramarić zahvalio.

Image
Image

"Bila je to naša savršena utakmica, ne događa se često da pobijediš najbolju momčad na svijetu. Sigurno da su oni bili umorni od četvrtka, ali mi smo odigrali sjajno, sve naše šanse su bile izrađene, baš onako kako smo tijekom tjedna vježbali. Vrlo sretan sam zbog naše predstave, naš trener nas je odlično pripremio i bili smo potpuno fokusirani na utakmicu. Pokazali smo da možemo protiv najboljih", rekao je, inače, dvostruki strijelac poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo