JELIČIĆ POMEO POD S DINAMOM: / 'Želim da Petev ostane trener jer ćemo onda i dogodine imati neizvjesno prvenstvo'

Image
Foto: Screenshot/HRT

Kao i obično, nekadašnji igrač Dinama i Hajduka Joško Jeličić je u emisiji Stadion na HTV-u bez dlake na jeziku komentirao zbivanja u domaćem nogometu.

24.4.2017.
22:06
Screenshot/HRT
VOYO logo

Osvrnuo se Jeličić na subotnji derbi 29. kola u kojem je Hajduk svladao Dinamo s 2-0 i došao do prvog trijumfa na Maksimiru nakon više od osam godina.

Image
NIŠTA OD JOZAKA: /

Izvršni odbor Dinama dao bezrezervnu podršku Ivajlu Petevu

Image
NIŠTA OD JOZAKA: /

Izvršni odbor Dinama dao bezrezervnu podršku Ivajlu Petevu

'Samo duge lopte na Futacsa'

"Navijači mogu slaviti jer su dugo ovo čekali, ali oni koji stvaraju igru trebaju biti čvrsto na zemlji jer Hajduk osim duge lopte na Futacsa nema nikakvu drugu prepoznatljivost. Zato i izgleda najbolje kad se mora braniti, protiv Rijeke i Dinama. Kad hajdukovci trebaju sami nešto organizirati, onda nema igre", kritičan je bio Jeličić prema Splićanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno je oštriji, međutim, očekivano bio prema Dinamu, a posebno njegovu treneru Ivajlu Petevu koji je na početku utakmice na klupi ostavio Sammira i Ćorića.

'Komisija za žalbe bolje priprema od Peteva'

"Ova utakmica je bila klasični primjer kako trener može odmoći ekipi. Dinamo je praktički bezopasan bez Soudanija, čini mi se da je Komisija za žalbe bolje pripremila utakmicu nego Petev. Šest mjeseci je prošlo od njegova dolaska i sad već imamo o čemu pričati. Rijeka ga je pregazila u prvih pola sata, a sada se isto ponovilo i protiv Hajduka. Pa, Hajdukovu igru može skautirati i malo dijete iz vrtića, jedina akcija su mu duge lopte na Futacsa", istaknuo je Jeličić, a onda cinično zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim Petevu da ostane trener Dinama jer je to garancija da ćemo i dogodine imati neizvjesno prvenstvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo