JELIČIĆ ISKRITIZIRAO ČITAV KLUB: / 'Pivarić i Antolić su dobri, dragi, zagrebački dečki, ali to nije dovoljno za Dinamo'

Image
Foto: Screenshot
1.5.2017.
22:12
Screenshot
VOYO logo

Gostujući u emisiji Joško Jeličić analizirao je igru Rijeke, odnosno svog bivšeg kluba, Dinama. Jeličić je naglasio kako Dinamo nema timsku igru.

"Jednostavno, Dinamo je podcijenio Rijeku. Zagrepčani nemaju momčadsku igru. Utakmice rješavaju logistikom i individualnom klasom. Kadar nije pravilno selektiran. Za razliku od Dinama, Rijeka bira karakterne igrače i tako premosti puno odlazaka i veliku fluktuaciju u svlačionici. Dinamo je prodao Pjacu i Roga i normalno da ih je prodao za 40 milijuna, ali koga je doveo," upitao se Jeličić pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Pivarić i Antolić su dobri, dragi, zagrebački dečki, ali ima puno dobrih, dragih, zagrebačkih dečkiju, ali koji ne igraju za Dinamo, jer nije dovoljno imati navedene karakteristike da bi netko postao Dinamov igrač."

Jeličić ističe i kako Rijeka ima igrače koji posjeduju karakter koji je dostojan Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudački ekspert "Oko Sokolovo" Mateo Beusan označio je penale dosuđene u korist Rijeke čistima, a penal kojeg je izborio Memolla protiv Splita smatra dobrom glumom.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo