Pogledajte golčinu i smiješni promašaj Hrvata povratnika!

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić vratio se s klupe u prvu momčad Evertona te odmah postigao prve pogotke u ovoj sezoni u subotnjem susretu 3. kola FA Cupa protiv QPR-a.

5.1.2014.
11:35
VOYO logo

Njegov Everton slavio je s 4-0, a Jelavić je postigao majstorski drugi a potom i treći pogodak na susretu. Imao je hrvatski centarfor priliku zabiti i treći, ali je pri udarcu s bijele točke bio ipak malo preambiciozan.

Naime, Jelavić je pokušao izvesti "Panenku", međutim njegov je udarac odsjeo na gredi. Za takvu vrstu izvođenja penala ipak je potrebno malo više elegancije i mekoće u udarcu, što je ovoga puta ipak nedostajalo hrvatskom napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza mene je teško razdoblje u klubu, ali iskreno Romelu (Lukaku) je trenutno i nevjerojatnoj formi. Jako sam sretan zbog njega. Ja osobno naporno radim svaki dan i čekam svoju priliku. Vjerujem da je sada menadžer vidio da može računati na mene ako mu zatrebam. Nadam se da će mi sada pružiti malo više prilika nego dosada", rekao je Jelavić, kojem su golovi QPR-u bili ujedno i prvi u ovoj sezoni.

//rutube.ru/video/embed/6740564

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživao sam svih 90 minuta na travnjaku. Mogao sam postići hat trick, ali sam zadovoljan i s dva pogotka. Kod prvog sam samo odapeo iz sve snage, dok sam kod drugog osjetio da će Bryan (Oviedo) dobro nabaciti i našao sam se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Kod jedanaesterca sam odlučio da ću pokušati lagano ubaciti loptu u mreži, no za to sam bio kažnjen. Nadam se hat tricku u nekoj drugoj utakmici", zaključio je robusni hrvatski napadač, koji je i dalje u kombinaciji da ovog siječnja napusti klub iz Liverpoola.

Everton narednog vikenda ugošćuje Norwich City u sklopu 21. kola engleske Premierlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo