VIDEO: / Briljantni Jelavić nastavio trpati u Engleskoj!

Nikica Jelavić nastavlja s odličnom formom u engleskom prvenstvu. U utakmici 36. kola u domaćoj pobjedi Evertona 4:0 protiv Fulhama sudjelovao je s dva gola.

28.4.2012.
17:15
VOYO logo

Ove je subote Nikica Jelavić prvi gol postigao već u sedmoj minuti s bijele točke. Jedanaesterac je sam izborio nakon što je njegov udarac rukom u kaznenom prostoru zaustavio Pavel Pogrebnjak.

Marouane Fellaini je povećao prednost Toffeesa u 16. minuti, a pet minuta prije kraja prvog poluvremena ponovno je na scenu stupio Jelavić. Nakon dodavanja Stevena Pienaara izbio je sam pred gostujućeg vratara Marka Schwarzera, a potom mu iskosa s lijeve strane desnom nogom poslao loptu ispod njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priču je u 60. minuti, poslije treće asistencije Pienaara, zaključio Tim Cahil. Jelavić je ostao do kraja na terenu, a Everton je izborio 11. uzastopnu domaću ligašku pobjedu protiv Fulhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon šest pobjeda zaredom, nogometaši Newcastlea su izgubili u gostima kod Wigana i to s čak 4:0. Dobili su tako težak udarac u borbi za mjesto u Ligi prvaka iako su još uvijek četvrti s tri boda više, ali i utakmicom više od Tottenhama. Nevjerojatni Wigan je, pak, uslijed borbe za ostanak u malo više od mjesec dana srušio Liverpool, Manchester United, Arsenal i sada Newcastle. Dvostruki je strijelac u subotu bio Victor Moses, a Wigan je sva četiri pogotka postigao u prvom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Svraka nije u potpunosti iskoristio Arsenal da se značajno odlijepi na trećem mjestu. Topnici su u gostima kod Stokea odigrali 1:1, a najvažnije su se stvari dogodile u prvih 15 minuta. Domaći su poveli preko Petera Croucha, a izjednačio je Robin van Persie svojim 28. golom sezone.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=X72KOQGY9eO5Wz1Y
szólj hozzá: Stoke vs Arsenal 1:1 GOALS

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatnu su utakmicu odigrali Swansea i Wolverhampton. Završilo je rezultatom 4:4, s time da su Velšani nakon prvog poluvremena vodili s 4:2. Najveći je to broj pogodaka u prvih 45 minuta u jednoj utakmici ove sezone. Uz to, Andrea Orlandi je zabio za Swansea poslije samo 22 sekunde igre, što je najbrži gol sezone u Premiershipu.

Bolton je izborio remi kod Sunderlanda (2:2) i osvojio novi važan bod u borbi za ostanak. Ivan Klasnić je za Wandererse zaigrao od 64. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo