JEDNA OD NAJLUĐIH UTAKMICA OVE SEZONE: / Juve u velikoj golijadi svladao Inter, Brozović dobio crveni, dosuđena čak tri penala

Image

Perišić je odigrao drugo poluvrijeme za Inter, a Marcelo Brozović je bio na terenu kroz cijelu utakmicu u čijoj je završnici zaradio dva žuta kartona

15.5.2021.
20:28
VOYO logo

Nogometaši Juventusa su u 37. kolu Serie A svladali Inter s 3-2, u dvoboju starog i novog prvaka Italije, čime su povećali svoje izglede za plasman u Ligu prvaka.

Juventus je poveo pogotkom Cristiana Ronalda u 24. minuti. Handanović mu je obranio udarac s bijele točke, ali je Portugalac bio na odbijenoj lopti i ispravio propušteno. Jedanaesterac je dosuđen i na drugoj strani, a u 35. minuti ga je u izjednačenje na 1-1 pretvorio Romelu Lukaku. U završnim sekundama prvog dijela Juan Cuadrado je preciznim udarcem ponovno donio vodstvo domaćinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je od 55. minute igrao s igračem manje nakon što je drugi žuti karton zaradio Betancur i odlučio se braniti. No, njegovi su igrači još dvaput zatresli mrežu i u nastavku utakmice.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

U 83. minuti je Chiellini bio u srazu s Lukakuom kad se od njega lopta odbila u Juventusovu mrežu za izjednačenje na 2-2. No, pet minuta poslije Cuadrado je u kontaktu s Ivanom Perišićem zaradio kazneni udarac i sam ga pretvorio u konačnih 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je odigrao drugo poluvrijeme za Inter, a Marcelo Brozović je bio na terenu kroz cijelu utakmicu u čijoj je završnici zaradio dva žuta kartona pa je za njega ova klupska sezone završila.

Bio je to treći poraz Intera i 22 pobjeda Juventusa koji si je njome povećao izglede za plasman u Ligu prvaka, uz novog prvaka i drugoplasiranu Atalantu koja je pobjedom u Genovi osigurala mjesto među prve četiri momčadi na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo