JEDINI TKO BI TREBAO OVOG LJETA NAPUSTITI REAL JE - ZIDANE! / Objavljen podatak koji Francuzu nimalo ne ide u prilog

Image
Foto: AFP

U Madridu ovu sezonu žele čim prije zaboraviti

29.4.2019.
19:38
AFP
VOYO logo

Legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane vratio u Real MAdrid prije točno 49 dana. Od tada je vodio momčad u osam prvenstvenih utakmica. Iako je u klub doveden kao spasitelj, njegov povratak nakon malo manje od godinu dana nije donio očekivane rezultatske promjene.

Upravo suprotno. U tih osam utakmice Madriđani su slavili četiri puta te su tome nadodali po dva remija i dva poraza. Sveukupno pod Zidaneom su osvojili 14 od 24 moguća boda. Da je sezona počela to bi Realu bilo dovoljno za peto mjesto. Ne bi, znači, bili među klubovima koji idu u Ligu prvaka. Bolje rezultate od njih ostvarili su Barcelona, Atletico, Athletic i Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovise o Benzemi

Također, od Zidaneova povratka igrači su zabili samo 12 golova. Ispred su Barca (17), Villarreal (15), Levante (14), Atletico Madrid i Sevilla po 13.Zabrinjavajuće je i koliko ovise o Benzemmi. On je dao osam od tih 12 pogodaka.Pozitivno je što su odlični bili u obrani te su primili samo sedam golova, jedan više od Barce i Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri puta su sačuvali mrežu praznom. Do kraja sezone koju u Madridu žele što prije zaboraviti su još tri kola (Villarreal, Real Sociedad i Betis).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo