Legendarni nogometas odao veliko priznanje Luki Modricu

Legendarni francuski nogometas, i jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa Zinedine Zidane, odabrao je svoju idealnu momcad. U svojih idealnih jedanaest Zidane je uvrstio i naseg Luku Modrica.

16.12.2014.
12:06
VOYO logo

Koliko je samo hvalospjeva ispisano na racun slavnog Zinedine Zidanea. Njegova karijera je bila uistinu impresivna. Covjek je u nogomet unio jednu novu dimenziju, i pomaknuo granice same nogometne vjestine kao takve.

Jednom recenicom, bio je nogometni kralj! Sad je Zidane trener druge momcadi Reala, a ovoga puta se odlucio malo poigrati sa svojih idealnih jedanaest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Zidane u svoju idealnu momcad najboljih na svijetu na gol stavio Ikera Casillasa, u obrani je stavio cak trojicu KraljevaMarcela, Sergija Ramosa i Pepea.

https://twitter.com/br_uk/status/544786775638818816 Na desnom boku je Dani Alves, dok su u vezi ispred njega Yaya Toure iz Manchester Cityja i nas Luka Modric. Ispred spomenutog dvojca, Zizou je uvrstio Cristiana Ronalda, Lionela Messija, Zlatana Ibrahimovica, te Karima Benzemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski i europski prvak s reprezentacijom Francuske, te osvajac Lige prvaka, takoder je izabrao zamjene za svoju momcad.

//www.youtube.com/embed/C578dHPBiMY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu su sjajni Manuel Neuer iz Bayern Munchena, njegov klupski suigrac Phillip Lahm, Paul Pogba iz Juventusa, Raphael Varane iz Real Madrida, Andres Iniesta iz Barcelone, Franck Ribery iz Bayerna i Sergio Aguero iz Manchester Cityja.

//www.youtube.com/embed/C7mXGMcpA0g

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo