JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA NA SVIJETU BACIO OKO NA HRVATA: / Vatreni na izlaznim vratima Intera, dva slavna kluba ga prate?

Image
Foto: Profimedia

S bliženjem prijelaznog roka sve je više glasine oko transfera

19.12.2020.
11:39
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić vratio se ljetos u Inter nakon sjajne se zone na posudbi u Bayernu. Iako je sanjao o tome da ostane u Münchenu klubovi nisu uspjeli postići dogovor. Perišića to nije previše zaboljelo. Bacio se na posao, prošao pripreme s momčadi i izborio mjesto u početnoj postavi Intera. Unatoč tomu što ništa ne bi moglo naslutiti da je Antonio Conte nešto posebno nezadovoljan Vatrenim, jer mu ovaj igra redovito, iz Italije stiži vijesti da ga je Inter spreman prodati u siječnju.

FcInterNews piše kako je klub već obavijestio njegove zastupnike da će ga prodati u siječnju ako dođe odgovarajuća ponuda, ali da ga neće forsirati njegov transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je želja kluba prodati ga kako bi skupili sredstva i doveli igrača koji je prikladniji za Conteov sustav. Isti izvor piše kako bi ponude mogle doći iz Bundeslige ili Premier lige, ali i kako Conte umjesto Vatrenog želi dovesti Chelseajevog Marcosa Alonsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana Corriere Dello sport objavio je kakao je Manchester United opet zainteresiran za Hrvata, dok Calciomercato prenosi vijest da Diego Simeone također razmišlja o Hrvatu. Navodno nije u potpunosti zadovoljan igrom Yannicka Carrasca.

Perišić je ove sezone u 17 nastupa za Inter zabio dva gola i namjestio još tri. Ukupno je u 180 nastupa za Inter otkako je 2015. godine doša na San Siro postigao 42 pogotka i tome pridodao 38 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo