HIGUAIN TJERA MANDŽUKIĆA IZ JUVENTUSA: / Je li Vatreni odigrao svoje posljednje minute za Staru damu?!

Image
Foto: AFP

Kako talijanski Tuttosport javlja, dolazak argentinskog napadača Gonzala Higuaina u Juventus mogao bi značiti odlazak hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića.

15.7.2016.
17:56
AFP
VOYO logo

Prvak Italije želi Higuaina koji je prošle sezone oduševio u dresu Napolija zabivši 38 pogodaka u 42 odigrane utakmice u svim natjecanjima (imao je još 3 asistencije za gol). Međutim, njegov dolazak u Torino gotovo sigurno bi značio odlazak Marija Mandžukića nakon samo jedne sezone u kojoj je postigao 13 golova u 36 utakmica, uz šest asistencija. Iako Mandžo ima ugovor s Juventusom do 30. lipnja 2019. godine, Mandžukić bi uz Argentinca imao manje prostora za igru, a to bi značilo i pakiranje kofera i napuštanje kluba.

Težak karakter

Poznato je da Mandžukić ima težak karakter i da ne voli kad ne igra. U tim situacijama često je bio nezadovoljan. Tome svjedoči i situacije iz igračkih dana u Bayern Munchenu i njegovom otvorenom nezadovoljstvu prema Pepu Guardioli kad ga ovaj nije stavljao u igru, a za vrijeme kad je nastupao u dresu Atletico Madrida, također je imao perioda kad nije bio zadovoljan minutažom u određenim utakmicama i općenito kad nije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRANSFER KOJI ĆE ODJEKNUTI EUROPOM: Stroj za golove dolazi kod Mandžukića?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo