KRUNSKI DOKAZ? / Stigla savršena snimka kontroverznog trenutka o kojem bruji čitav svijet

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Odluke suca Deniza Aytekina, arbitra sinoćnje spektakularne uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Barcelone i PSG-a (6-1) još uvijek su tema rasprava nogometnog svijeta.

9.3.2017.
16:54
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ovaj 38-godišnji Nijemca turskog podrijetla našao se u središtu pisanja medija i interesa javnosti zbog nekoliko spornih odluka za koje postoji mišljenje kako su išle na ruku Barceloninom čudesnom podvigu, u kojem su nadoknadili 4-0 iz prve utakmice Parizu, zabivši tri gola u 7 minuta i 16 sekundi, tako oduševivši svijet.

SUDJELUJTE U NAŠOJ ANKETI: Je li sudac pomogao Barceloni? Oko sokolovo tvrdi da su oba penala ispravna

No, "katalonsko čudo" obavijeno je velom sumnje u neke dosuđene penale, posebno u onaj dosuđen u 90. minuti, preko kojeg su Katalonci došli na korak od najvećeg preokreta u povijesti Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitav dan piše se o dosuđenim kaznenim udarcima. Nekako se uvijek činilo kao da iz jednog kuta izgledaju kao čisti penali, dok iz drugog kuta kao čista simuliranja. Situacije nisu baš jasne. Međutim, s Bliskog istoka stigla je najdetaljnija snimka dosad koja bi mogla dati konačni odgovor na pitanje je li Aytekin 'pogurao' Barcu', ili nije bilo vjetra u leđa i "come-back" Barce je zaslužen.

Kako bilo, pogledajte ove jasne usporene snimke s povećanim mjestima kontakata i sami donesite konačni sud jedne od najkontroverznijih utakmica ikad u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo