JE LI NA POMOLU SUKOB IZBORNIKA I VAŽNE KARIKE VATRENIH? / Pogledajte kakvu je poruku mlada zvijezda poslala Daliću

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Igra u odličnoj formi i jedino mu je na pameti A reprezentacija

25.2.2020.
11:29
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac JosipBrekalo nastavlja s odličnim igrama u dresu Wolfsburga. U pobjedi 4-0 protiv Mainza postigao je prvi pogodak na utakmici.

Brekalo je zabio za 1-0 u 22. minuti fantastičnim udarcem s više od 20 metara. Bio je to njegov šesti gol ove sezone u svim natjecanjima, treći u njemačkom prvenstvu, te drugi u posljednja četiri dana. U četvrtak je zabio u preokretu Wolfsburga u pobjedi 2-1 protiv Malmoa u prvom susretu 16-ine finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odličan je osjećaj zabiti takav gol, ali je najbitnije od svega što je pridonio pobjedi u jako bitnoj utakmici. U sjajnoj sam formi, jako se dobro osjećam i siguran sam da moje vrijeme dolazi“, rekao je Brekalo za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide kod Bišćana?

Izbornik Zlatko Dalić pratio ga je na susretu Europske lige.

"Samo neka tako nastavi do Europskog prvenstva", kazao je Dalić poslije utakmice. Brekalo mu se stavio na raspolaganje za pripremne utakmice u Dohi idućeg mjeseca. No, izbornik ga je odlučio prepustit Igoru Bišćanu zbog kvalifikacija za Euro U21 iduće godine, ali igrač ima drugačije planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričao sam s izbornikom Dalićem. Drago mu je da sam u odličnoj formi, ali moj fokus je trenutno A reprezentacija i Europsko prvenstvo. Cilj mi je biti dio ekipe na pripremnim utakmicama“, jasan je Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo