JE LI MOGUĆE DA LOVREN KARIJERU NEĆE NASTAVITI U 'LIGI PET'? / Vatreni ostaje u Europi, a destinacija je pravo iznenađenje

Image
Foto: Profimedia, Harry Marshall / PA Images

Vatreni je do sada bio na meti triju Talijanskih klubova, Rome, Napolija i Milana, ali čini se da te priče, za sada, otpadaju

13.7.2020.
11:48
Profimedia, Harry Marshall / PA Images
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i član slavne generacije srebrnih Vatrenih, Dejan Lovren, ovoga ljeta gotovo sigurno napušta Liverpool, tvrde tako engleski mediji. Aktualni prvak želi ga se riješiti u ljetnom prijelaznom roku, a već se neko vrijeme spekulira gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Vatreni je do sada bio na meti triju Talijanskih klubova, Rome, Napolija i Milana, ali čini se da te priče, za sada, otpadaju jer se u priču umiješao ruski prvak Zenit. Klub iz Sankt Petersburga ima dosta tanku obrambenu liniju koju sačinjavaju 30-godišnji Jaroslav Rakitskij i veteran Branislav Ivanović (36), a od pričuva imaju samo Yordana Osoria koji je tamo na posudbi iz Porta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Dejan Lovren of Liverpool Liverpool v Leicester City, UK - 30 Jan 2019, Image: 411331677, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line:

Spasonosan transfer

Lovren bi Rusima bio riješio sve probleme, još uvijek je u dobroj formi, ima tek 30 godina i nema većih problema s ozljedama. Vatrenog bi dočekalo zagarantirano mjesto u momčadi i ogromna minutaža, kako u prvenstvu tako i Ligi prvaka te vrlo jaka i respektabilna liga u kojoj Zenit uvjerljivo dominira vođen mladim trenerom Sergejom Semakom. Oko odštete vjerojatno neće biti previše problema, Zenit ima novca, a možda Liverpool ovaj put neće komplicirati s ciframa jer Hrvat je ušao u posljednju godinu ugovora i na zimu može otići dogovoriti transfer bez odštete.

Premda ne bi igrao u "ligi pet", Lovrenu bi, prema svemu sudeći, odlazak u Zenit mogao spasiti, odnosno, oživjeti karijeru. No, vidjet ćemo kako će to završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo