JE LI MESSI VEĆ ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU ZA BARCU? / To se mnogi pitaju nakon novog klupskog priopćenja

Image

Pred Argentincem je nastup na Copa Americi

21.5.2021.
11:53
VOYO logo

Je li LionelMessi već odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Barcelone? Pitaju se to mnogi nakon što je klub potvrdio da Argentinac ne konkurira za posljednje kolo La Lige koje je na rasporedu za vikend.

Barcelona je objavila kako je Messi u dogovoru s trenerom RonaldomKoemanom propustio trening u petak te da neće biti u momčadi za Eibar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo mu je prilika da se odmori prije Copa Americe, koja počinje idućeg mjeseca. Messi je jedan od igrača s najvećom minutažom ove sezone. Odigrao je 47 utakmica i osvojio Kup kralja. Pritom je zabio 38 pogodaka, a 30 u prvenstvu osigurao je titulu najboljeg strijelca u La Ligi", stoji u Barcinom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetili su i kako je Argentinac ove sezone preskočio Xavija i postao klupski rekorder sa 778 nastupa. Također, oborio je i Peleov rekord po broju postignutih pogodaka za jedan klub. Messi ih je za Barcu do sada dao 672.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ono što predstavlja najveću brigu za sve Barcine poklonike je hoće li Messi biti na Camp Nou i naredne sezone. Ugovor mu istječe idućeg mjeseca, a novi nije potpisao. Nagađa se da bi karijeru mogao nastaviti u PSG-u ili Manchester Cityju ako odluči napustiti klub u kojem je proveo čitavu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo