'JE LI BOBAN ZBOG MENE OTŠAO IZ MILANA?': / Čovjek u kojeg svi upiru prstom progovorio o Hrvatu, iskoristio priliku pa odgovorio i Ibri

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Po prvi put progovorio je o klubu s kojim se mjesecima povezivao

20.8.2020.
8:38
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

Njemački nogometni stručnjak RalfRangnick označen je kao čovjek zbog kojeg je ZvonimirBoban otišao iz Milana. Kao što je poznato krajem prošle godine i početkom ove pojavile su se glasine da će Nijemac preuzeti klupu Milana i pritom dobiti ogromne ovlasti. Boban je nakon toga javno istupio pa je u intervjuu za Gazzettu kritizirao šefa Milana IvanaGazidisa i prozvao ga da mu radi iza leđa. Nakon toga dobio je otkaz.

Image
IBRAHIMOVIĆ BRUTALNO SPUSTIO ČOVJEKU ZBOG KOJEG JE BOBAN POTJERAN IZ MILANA: /

'Tko je to? Nemam pojma tko je taj lik'

Image
IBRAHIMOVIĆ BRUTALNO SPUSTIO ČOVJEKU ZBOG KOJEG JE BOBAN POTJERAN IZ MILANA: /

'Tko je to? Nemam pojma tko je taj lik'

Rangnick na koncu nije preuzeo Rossonere za što zasluge ima Stefano Pioli koji je preporodio momčad u nastavku sezone pa je umjesto otkaza dobio novi ugovor. Sada je Nijemac pak odlučio po prvi put progovoriti o cijelo ovoj priči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvi su me put kontaktirali krajem listopada kada je momčad bila tri boda od zone ispadanja. Nikada o tome nisam javno govorio. Nikada nisam potpisao nikakav ugovor ili imao neku klauzulu. Sve do prije tri tjedna bio sam pod ugovorom s Red Bullom. Milan je bio najbolje momčad u nastavku sezone i Pioli je zaslužio ostati na klupi”, kazao je za Gazettu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Leipzig's German headcoach Ralf Rangnick attends the German Cup (DFB Pokal) Final football match RB Leipzig v FC Bayern Munich at the Olympic Stadium in Berlin on May 25, 2019., Image: 437009089, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no, Credit line: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Osvrnuo se i na PaolaMaldini i Bobana, koji su bili protiv njegova dolaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikada nisam ništa javno govorio o Milanu. Nikada. Mogu govoriti o Maldiniju samo ako igraču, bio je izvrstan, istinska legenda, ali ne mogu isto reći za njega kao sportskog direktora jer ga ne poznajem u toj ulozi. Jesam li ja bio razlog zbog kojeg je Boban otišao? Morate pitati one koji predstavljaju klub”, poručio je.

Zanimljiv je bio dio u kojem je govorio o Zlatanu Ibrahimoviću. Šveđanin je jednom prilikom na pitanje o Nijemcu poručio kako nema pojma tko je to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morate se pitati zašto su mi se iz Milana obratili? Što su time željeli postići. Možda su željeli nešto mijenjati. Poznato je da nije u mom stilu da se fokusiram na igrače od 38 godina jer preferiram razvoj mladih talenata. Meni nije imalo smisla oslanjanjati se na Ibrahimovića i Kjaera, ali to je samo moj pogled na stvari. Kada je Ibra rekao da me ne poznaje, nije bio u krivu. Nikada ga nisam sreo u životu”, poručio i jasno rekao kako ga Šveđanina ne bi bilo mjesta u njegovom Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo